Ostoskori (0)
Kaikki kategoriat

Avainsanat: Juhlamekot | Kannettava Tietokone | Tabletti | Tietokonekauppa | Clearance Sale

Tarkastele tai Muokkaa Selaushistorian poistaminen Tuotteet suhtauduin
Saada DinoKohta mukaan Kirjoittaminen arvostelua, Post Kuvat, Tai Post Videot. Viisi ensimmäistä asiakkaat saavat Pisteet tuplana!
Toimittaja erä info

Koti Asuin Automaattinen huoneesta Metal Turvallisuus Door Closer 75kg

Digg(100) (8 arvostelua)
       
US $67.39
Määrä:

Osta enemmän säästät enemmän

Määrä 2-4 5-9 ≥ 10
Hinta USD$ 65.37 USD$ 64.69 Tukkuhintojen >>
Toimituskulut: Free Shipping Voit Toimituskulut: USD 0,00 dollari Voit Yhdysvallat Via Arvio postikuluja
· Saadut yli USD $ 50,00 saada ilmaiseksi seuranta-palvelut ilman välityksellä mail
Asulkimen käytetään sulkemaan oven automaattisesti aina, kun se on avattu.Tämä pala Ovensulkimen Säätö sisältää hydrauliperusteisia mekanismi.Automaattinen Ovensulkimen voidaan säätää niin, että oven lähellä hitaammin tai nopeammin ja voidaan käyttää myös pitää oven täysin auki hetkeksi ennen alkua sulkeutuminen.He voivat ottaa paikka ovi stop vahingoittumisen estämiseksi seinät ja voidaan myös säätää niin salpa enemmän lujasti ja varmasti.Ovensuljin hyvä vaihtoehto käytettäväksi sisä-ja kevyt ulko-ovi sovelluksia.Ovensuljin kompakti muotoilu on ominaisuuksia ja ulkonäköä täysikokoinen lähentymistä, mutta vaatii vähemmän tilaa oven asennusta, ja tarjoaa kaikki toiminnot mikään aukko.Joten mitä vielä odotat?
Supertarjouksilla
Alin hinta Challenged!
 
                               
View Details >>

Parhaat tarjoukset

Asiakkaat myös ostaneet

Kuvaus

Määrittely
Paluu säännöt
 • Tekniset tiedot:

  • Helppo asennus Ovensulkimen säätö
  • Tämä automaattinen ovi lähempänä vähentää oven aikaa ja kustannuksia jäähdytys
  • Door closer glides door closed quickly and positively
  • automaattinen ovi lähempänä lisäarvoa ja säästöjä toimintaa yli hintaa yksikkö
  • Ovensuljin laite sulkee kellarin oven automaattisesti auttaa ehkäisemään onnettomuuksia
  • AsennusKoko: 162 x 22mm / 6,38 x 0.87in (L x W)
  • Ovi Paino Range: 45~75kg / 99.2~165.35lb
  • Door Size: 1000 x 2100mm / 39.37 x 92.68in (L x W)
  • Koko: 179 x 40 x 65mm / 7.05 x 1.57 x 2.56in

  Yksityiskohdat:

   Koti Asuin Automaattinen huoneesta Metal Turvallisuus Door Closer 75kg

  • Tämä automaattinen ovi lähempänä vähentää oven aikaa ja kustannuksia jäähdytys

  Door Closer

  • Door closer glides door closed quickly and positively

  Door Closer säätö
   Automaattinen Door Closer

  • asuin ovensulkija lisäarvoa ja säästöjä toimintaa yli hintaa yksikkö

   Koti Asuin Automaattinen huoneesta Metal Turvallisuus Door Closer 75kg

  Door Closer

  • Ovensuljin laite sulkee kellarin oven automaattisesti auttaa ehkäisemään onnettomuuksia

  Miten Ovensulkimen toimii?

  • Aikana keskimäärin päivässä, lähes jokainen joutuu kosketuksiin monenlaisia ​​ovensulkimet, sekä automaattinen ja manuaalinen luonnossa.Ovensulkimet käytetään kaiken näytön oven edessä talon etuoven työpaikalla.Itse asiassa, ovensulkimet löytyy tavalla tai toisella lähes jokaisessa liikerakennus.Ne ovat edellytys palo-ovet.Syynä tähän on, että palo-ovet on pidettävä suljettuina aina, kun ne eivät ole käytössä, ja myös manuaalinen sulkimen, tällä varmistetaan, että ovi pysyy kiinni
  • The first door closer was a simple spring. One end of the spring was attached to an anchor point on the door frame and the other end was attached to the door. These springs were fairly effective, but they had the obvious problem of slamming the door closed when the spring contracted to its resting position. It also made it difficult to close a door containing glass without breaking it
  • Korvaaja yksinkertainen keväällä ovensulkimet tuli paineilmajärjestelmästä ovensulkimen.Tämä on nykyinen standardi näytön ja lasiovet koteihin.Paineilmajärjestelmästä ovensulkimen teosten sisäinen mäntä ilman vetäminen kammioon pakatessaan sisäinen keväällä, kun ovi avataan, ja sitten hitaasti vuotaa ilmaa ulos kammiosta kuin keväällä työntää männän takaisin, sulkemaan oven.Samanlainen järjestelmä on käytössä kaupallinen oven versioiden kanssa tärkein ero on, että monet kaupalliset ovensulkimet käyttää hydraulinen vaimennin.Tämä on nesteen täyttämä kammio, joka vähitellen vapauttaa painetta sulkea ovea hitaammin
  • Electric ovensulkimet, joka tunnetaan myös nimellä ovensulkimet, käytä moottoreita hallita avaaminen ja sulkeminen ovet.Ne laukaista erilaisia ​​mekanismeja, joista yleisin on liikettä tai lähestymisanturi.Tämä anturi havaitsee liikettä alueella osoitetulla alueella ja avaa oven.Anturi pysyy aktiivisena, kunnes henkilö lähtee osoitetulla alueella ennen oven sulkemista.Toinen yhteinen mekanismi on painonappi, nähty lähinnä tai ovien ympärille suunniteltu liikuntarajoitteisille.Ovi toimii radalla asennettu karmi ja ohjataan moottori, joka on ohjelmoitu avaamaan ja sulkemaan oven tietyllä nopeudella joka täyttää sähkökäyttöisiä Jalankulkija Door Standard, sääntö kehittämä laitevalmistajia koordinointi American National Standards Institute (ANSI)

  How to Adjust a Door Closer:

  • Aseta jousi voima.Tämä asettelualueilla 1-6 useimmissa closers, jossa taso 6 on vahvin mahdollinen asetus.Keskimääräinen lähempänä alkaa tasolla 3, ja sinun täytyy kääntää ruuvia tai mutteria lähemmäksi kehon muuttaa tätä asetusta.Monet asentajat eivät täytä tämän vaiheen alkuperäisen asennuksen yhteydessä, mikä huonontaa suorituskykyä.Jos sinulla on suuri tai raskas ovi, jousen teho pitäisi olla suurempi.On kevyempi tai pienempi ovi, jousen voima tulisi olla alempi.Kysy asennusohjeita löytää oikea Virta oven tai kokeilla eri asetuksia, kunnes löydät joka toimii.
  • Säädä sulkunopeuden.Avaa ovi kokonaan ja katsoa sen sulkeutuessa.Nopeudella, että ovi liikkuu täysin auki juuri ennen kuin se menee kiinni tunnetaan nimellä "sulkeminen" tai "pääasiallinen" nopeus.Se säädetään käyttäen pientä venttiiliä on merkitty "C" tai "S."Käännä tämä venttiili myötäpäivään tehdä oven lähellä hitaammin tai vastapäivään lisätä sulkemalla nopeutta.
  • Aseta salpa nopeutta.Nopeus viime 10-15 astetta ennen sulkeminen on salpa nopeus ja säätää venttiili, joka on merkitty "L"Käytä kuusiokoloavaimella kääntää tämä venttiili myötäpäivään hidastaa lukitus tai vastapäivään nopeuttaa sitä.Yhteensä sulkemalla ja lukitsemalla aikaa pitäisi vaihdella kolmesta seitsemään sekuntiin.
  • Määrittää halutun takaisin tarkistaa.Avautumisjarru käytetään vähentämään etäisyyttä että ovi heilahtaa auki, mikä voi pitää oven vahingoittaa seiniä tai kalusteita.Käänny takaisin sulkuventtiili vastapäivään, jos haluat oven avata uusia tai käännä se rajoittaa sitä, kuinka pitkälle oven voi avata.
  • Päätä, Sulkeutumishidastin ominaisuutta tarvitaan.Tämä toiminto pitää ovi auki hetkeksi ennen kuin se alkaa sulkeutuminen.Se voi olla hyötyä vanhusten matkustajien tai lapsia - kuka tahansa saattaa tarvita enemmän aikaa tulla ja poistua.Viive venttiili säätää kuusiokoloavain tai ruuvimeisselillä.Käännä venttiili myötäpäivään viive tai vastapäivään viivettä.

  Paketti sisältää:

  • 1 x Ovensulkimen

Asiakkaiden arvostelut

Kokonaismäärä:
(8 arvostelua)
Hinta:
Laatu:
Käytön helppous:
Hyödyllisyys:
Ominaisuudet:

Saada DinoKohtakirjoittaminen arviot, Post kuvia tai lähettää videoita.Ensimmäiset viisi asiakkaat saavat kaksinkertaiset pisteet!

Olen ostanut tämän tuotteen

Mr. Vu

Ostivat tämän kohteen

06-13-2011
00:00:00 06-13-2011 Loistava tuote rahaa Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: asentaa noin 1 minuutti, toimii hyvin, tee minun 20 vuotias kaapin ovet toimivat kuten jotain Ikea malli keittiö.Ei enää paukutti.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

D. Davidovic "EnjoyReading

Ostivat tämän kohteen

06-06-2011
00:00:00 06-06-2011 Ehdoton Must Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: We recently renovated our kitchen. Recently, I heard about these door-dampers and decided to give them a try. They are awesome. Don't know why the cabinet manufacturers don't make them standard - like drawer soft close mechanisms.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

David

Ostivat tämän kohteen

06-01-2011
00:00:00 06-01-2011 Suuri investointi Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Laitoin nämä closers minun keskipitkän hinnoiteltu kaapit ja nyt ovet sulkeutuvat kuten kalliita niistä.Kun olen ostanut kaapit, minulle tarjottiin hidas lähellä ovia 12 dollaria enemmän jokaisen oven.Kwik fix pellit ovat uskomattoman investointeja.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Wallace

Ostivat tämän kohteen

05-30-2011
00:00:00 05-30-2011 Toimii hyvin oman yrityksen Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Olen tilannut 4 nämä ja laittaa ne 4 kaupalliset ovet ja ei ole ollut ongelmia.Toimii hyvin.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

isä

Ostivat tämän kohteen

05-17-2011
00:00:00 05-17-2011 Door Closer säätö Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: This storm door closer works! For less than what I have seen at local Lowes and Home Depot, I can press a button on the arm, and the door will stay open wherever I want it to. Even better, after the last load of groceries, plants, or whatever, I can literally "bump" the door with my elbow or hip, and it closes. It is as quick, and it is quieter than the last two mounted on the door. They are also available in black and unpainted models thru various sites on the web.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Mainomega

Ostivat tämän kohteen

04-29-2011
00:00:00 04-29-2011 Perfect Door Closer Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Ostanut uuden talon ja edellinen omistaja otti omansa.Ostin tämän ja se sopii täydellisesti.Hold-toiminto on siisti ja voit säätää sulkunopeuden helposti kiertämällä ruuvia.<br/> pieni asia näin on, että sulkeminen vahvuus ei ole, että korkea, eli joskus ovi jätetään raolleen.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Sharon

Ostivat tämän kohteen

04-21-2011
00:00:00 04-21-2011 Good Door Closer Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: This is a wonderful product. One of my dogs figured out how to open the back door to come back in side so this helps with keeping the bugs out and the air conditioning/heat in. Able to adjust so it closes lightly with no worries of tails or fingers getting slammed in the door.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

benny

Ostivat tämän kohteen

04-08-2011
00:00:00 04-08-2011 Ihana tapa pitää ovi auki Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: This closure is so easy to use one touch to open and one touch to close.Makes entry with an arm full of items so easy.Best one I ever owned.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Copyright DinoDirect Corporation 2014.Kaikki oikeudet pidätetään.KatsoYksityisyyden suoja, käyttöehdot, vastuuvapauslauseke ja takedown politiikka.
Kirjaudu sisään Lähetä Esittää Vahvista >> Jatka Liity nyt Lisää Store toivelistalle Lisää uusi osoite Takaisin >> Jatka kassalle Tallenna Peruuta Poista / Vaihda kohteet Lisää ostoskärryyn Osta nyt Luoda Rekisteröidy nyt Avaa asia Aloita Live Chat Näytä kaikki < Luo tili Paluu Kirjaudu sisään Lähetä Vahvistettu Sovellus sähköpostivahvistuksesta Get It GO Anna My iDinor Life! Sulje Liity Oma kotisivu Jatka ostoksia Jaa Rewards Hyväksyä Hyväksy ja Tarkista >> Hae Takaisin Sulje tapauksessa Maksa nyt Peruuta Esittää Vahvista Tallenna Klikkaa lisätietoja Kirjoita arvostelu Kyllä Ei Vastaus Loppuunmyyty Koko-opas Väri opas Ei kiitos Jatkaa Lataa Jaa Rewards Hyväksy ja Tarkista >> Hae näytä lisää Seuraava et Tapahtumakoodi >> Vahvista Poista Lataa video Lähetä Kuvat >> Jatka kassalle Get Free Sample Kirjoita palaute BuyNow OK Aloita chat Luo tili No, thanks! Mennä Muistuta 7 päivää myöhemmin