Ostoskori (0)
Kaikki kategoriat

Avainsanat: Juhlamekot | Kannettava Tietokone | Tabletti | Tietokonekauppa | Clearance Sale

Tarkastele tai Muokkaa Selaushistorian poistaminen Tuotteet suhtauduin
Saada DinoKohta mukaan Kirjoittaminen arvostelua, Post Kuvat, Tai Post Videot. Viisi ensimmäistä asiakkaat saavat Pisteet tuplana!
Toimittaja erä info

Etusivu Residential Automaattinen huoneesta Metal Security Ovensulkimen 85kg

Digg(100) (8 arvostelua)
       
US $64.69
Määrä:

Osta enemmän säästät enemmän

Määrä 2-4 5-9 ≥ 10
Hinta USD$ 62.75 USD$ 62.10 Tukkuhintojen >>
Toimituskulut: Free Shipping Voit Toimituskulut: USD 0,00 dollari Voit Yhdysvallat Via Arvio postikuluja
· Saadut yli USD $ 50,00 saada ilmaiseksi seuranta-palvelut ilman välityksellä mail
Aovensuljin käytetään sulkemaan oven automaattisesti aina, kun se on avattu.Tämä pala Ovensulkimen Säätö sisältää hydrauliperusteisia mekanismi.Helppo asentaa ovensulkija.Ovensulkija laite sulkee kellarin oven automaattisesti auttaa estämään onnettomuuden.Yksinkertainen asennus menettelyjä vakuuttaa helppous asentaa ovensulkimen toimii oikein.Yksinkertainen asennus menettelyjä vakuuttaa helppous asentaa ovensulkimen toimii oikein.Mitään huolto paitsi satunnaisia ​​cleaning.The Automaattinen Ovensulkimen kompakti muotoilu on ominaisuuksia ja ulkonäköä täysikokoinen lähentymistä, mutta vaatii vähemmän tilaa oven asennusta, ja tarjoaa kaikki toiminnot mikään aukko.Joten mitä sinä vielä odotat?
Supertarjouksilla
Alin hinta Challenged!
 
                               
View Details >>

Parhaat tarjoukset

Asiakkaat myös ostaneet

Kuvaus

Määrittely
Paluu säännöt
 • Tekniset tiedot:

  • Helppo asennus Door Closer säätö
  • Tämä automaattinen ovi lähempänä vähentää oven aikaa ja kustannuksia jäähdytys
  • Oven lähempänä glides oven kiinni nopeasti ja positiivisesti
  • asuin ovensulkija lisäarvoa ja säästöjä toimintaa yli hintaa yksikkö
  • Ovensuljin laite sulkee kellarin oven automaattisesti auttaa ehkäisemään onnettomuuksia
  • AsennusKoko: 19 x 190mm / 0.7 x 7.5in
  • Ovi Paino Range: 45~85kg / 99.2~187.4lb
  • Oven koko: 1000 x 2100mm / 39,37 x 92.68in (L x W)
  • Toiminto: Kaksinkertainen nopeus säädettävissä
  • Koko: 208 x 45 x 72 mm / 8,2 x 1,8 x 2.8in (P x L x K)

  Yksityiskohdat:

  Etusivu Residential Automaattinen huoneesta Metal Security Ovensulkimen 85kg

  • Tämä automaattinen ovi lähempänä vähentää oven aikaa ja kustannuksia jäähdytys

  Door Closer

  • Oven lähempänä glides oven kiinni nopeasti ja positiivisesti

  Door Closer säätö

   Automaattinen Door Closer

  • asuin ovensulkija lisäarvoa ja säästöjä toimintaa yli hintaa yksikkö

  Etusivu Residential Automaattinen huoneesta Metal Security Ovensulkimen 85kg

  Door Closer

  • Ovensuljin laite sulkee kellarin oven automaattisesti auttaa ehkäisemään onnettomuuksia

  Miten Ovensulkimen toimii?

  • Aikana keskimäärin päivässä, lähes jokainen joutuu kosketuksiin monenlaisia ​​ovensulkimet, sekä automaattinen ja manuaalinen luonnossa.Ovensulkimet käytetään kaiken näytön oven edessä talon etuoven työpaikalla.Itse asiassa, ovensulkimet löytyy tavalla tai toisella lähes jokaisessa liikerakennus.Ne ovat edellytys palo-ovet.Syynä tähän on, että palo-ovet on pidettävä suljettuina aina, kun ne eivät ole käytössä, ja myös manuaalinen sulkimen, tällä varmistetaan, että ovi pysyy kiinni
  • Ensimmäinen ovensulkija oli yksinkertainen keväällä.Toinen pää jousen on kiinnitetty ankkuri pisteeseen oven karmiin ja toinen pää on kiinnitetty oveen.Nämä jouset olivat melko tehokkaita, mutta heillä oli ilmeinen ongelma slamming' ovi kiinni kun jousi supistui lepoasentoon.Se vaikeuttaneet myös sulkea oven lasia sisältävällä sitä rikkomatta
  • Korvaaja yksinkertainen keväällä ovensulkimet tuli paineilmajärjestelmästä ovensulkimen.Tämä on nykyinen standardi näytön ja lasiovet koteihin.Paineilmajärjestelmästä ovensulkimen teosten sisäinen mäntä ilman vetäminen kammioon pakatessaan sisäinen keväällä, kun ovi avataan, ja sitten hitaasti vuotaa ilmaa ulos kammiosta kuin keväällä työntää männän takaisin, sulkemaan oven.Samanlainen järjestelmä on käytössä kaupallinen oven versioiden kanssa tärkein ero on, että monet kaupalliset ovensulkimet käyttää hydraulinen vaimennin.Tämä on nesteen täyttämä kammio, joka vähitellen vapauttaa painetta sulkea ovea hitaammin
  • Electric ovensulkimet, joka tunnetaan myös nimellä ovensulkimet, käytä moottoreita hallita avaaminen ja sulkeminen ovet.Ne laukaista erilaisia ​​mekanismeja, joista yleisin on liikettä tai lähestymisanturi.Tämä anturi havaitsee liikettä alueella osoitetulla alueella ja avaa oven.Anturi pysyy aktiivisena, kunnes henkilö lähtee osoitetulla alueella ennen oven sulkemista.Toinen yhteinen mekanismi on painonappi, nähty lähinnä tai ovien ympärille suunniteltu liikuntarajoitteisille.Ovi toimii radalla asennettu karmi ja ohjataan moottori, joka on ohjelmoitu avaamaan ja sulkemaan oven tietyllä nopeudella joka täyttää sähkökäyttöisiä Jalankulkija Door Standard, sääntö kehittämä laitevalmistajia koordinointi American National Standards Institute (ANSI)

  Miten Säädä Door Closer:

  • Aseta jousi voima.Tämä asettelualueilla 1-6 useimmissa closers, jossa taso 6 on vahvin mahdollinen asetus.Keskimääräinen lähempänä alkaa tasolla 3, ja sinun täytyy kääntää ruuvia tai mutteria lähemmäksi kehon muuttaa tätä asetusta.Monet asentajat eivät täytä tämän vaiheen alkuperäisen asennuksen yhteydessä, mikä huonontaa suorituskykyä.Jos sinulla on suuri tai raskas ovi, jousen teho pitäisi olla suurempi.On kevyempi tai pienempi ovi, jousen voima tulisi olla alempi.Kysy asennusohjeita löytää oikea Virta oven tai kokeilla eri asetuksia, kunnes löydät joka toimii.
  • Säädä sulkunopeuden.Avaa ovi kokonaan ja katsoa sen sulkeutuessa.Nopeudella, että ovi liikkuu täysin auki juuri ennen kuin se menee kiinni tunnetaan nimellä "sulkeminen" tai "pääasiallinen" nopeus.Se säädetään käyttäen pientä venttiiliä on merkitty "C" tai "S."Käännä tämä venttiili myötäpäivään tehdä oven lähellä hitaammin tai vastapäivään lisätä sulkemalla nopeutta.
  • Aseta salpa nopeutta.Nopeus viime 10-15 astetta ennen sulkeminen on salpa nopeus ja säätää venttiili, joka on merkitty "L"Käytä kuusiokoloavaimella kääntää tämä venttiili myötäpäivään hidastaa lukitus tai vastapäivään nopeuttaa sitä.Yhteensä sulkemalla ja lukitsemalla aikaa pitäisi vaihdella kolmesta seitsemään sekuntiin.
  • Määrittää halutun takaisin tarkistaa.Avautumisjarru käytetään vähentämään etäisyyttä että ovi heilahtaa auki, mikä voi pitää oven vahingoittaa seiniä tai kalusteita.Käänny takaisin sulkuventtiili vastapäivään, jos haluat oven avata uusia tai käännä se rajoittaa sitä, kuinka pitkälle oven voi avata.
  • Päätä, Sulkeutumishidastin ominaisuutta tarvitaan.Tämä toiminto pitää ovi auki hetkeksi ennen kuin se alkaa sulkeutuminen.Se voi olla hyötyä vanhusten matkustajien tai lapsia - kuka tahansa saattaa tarvita enemmän aikaa tulla ja poistua.Viive venttiili säätää kuusiokoloavain tai ruuvimeisselillä.Käännä venttiili myötäpäivään viive tai vastapäivään viivettä.

  Paketti sisältää:

  • 1 x Ovensulkimen

Asiakkaiden arvostelut

Kokonaismäärä:
(8 arvostelua)
Hinta:
Laatu:
Käytön helppous:
Hyödyllisyys:
Ominaisuudet:

Saada DinoKohtakirjoittaminen arviot, Post kuvia tai lähettää videoita.Ensimmäiset viisi asiakkaat saavat kaksinkertaiset pisteet!

Olen ostanut tämän tuotteen

D. Miller

Ostivat tämän kohteen

06-13-2011
00:00:00 06-13-2011 Hetkessä parantaa kodin Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: I was nervous about this purchase, but i'm so glad i bought these! Our kitchen was just re-done, and has the soft close drawers, but the doors would slam shut. These worked perfectly to smooth them out. Install was a snap, and i even put them on our medicine cabinet doors. LOVE IT! One note - i attempted to install one on my parents glass cabinet doors...for larger, heavier doors two might be needed. Their cabinets still slam, but they are much larger than mine. <br/> <br/>I love them thou!

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Mikrofoni

Ostivat tämän kohteen

06-09-2011
00:00:00 06-09-2011 Kwik Cabinet Door Soft Close Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Pidän nämä pellit.He olivat helppo asentaa ja säätää.Kaapin ovet kiinni huuhtele jälkeen pellit asennettiin.Kaikki kaapin ovet on pehmeä lähellä, mutta vähän rahaa pystyin tekemään minun kaapit sulje tolalle.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Michael M. Benson

Ostivat tämän kohteen

06-03-2011
00:00:00 06-03-2011 "Must" on Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: There really isn't more to add to the rest of the reviews who give 5 stars. But I will say you are nuts if you don't put these beauties on.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Paavali

Ostivat tämän kohteen

05-31-2011
00:00:00 05-31-2011 Loistava tuote Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Olen äskettäin ostanut kotiin, että mukana mukautetun keittiö kaiken mitä olisi voinut pyytää.No, melkein kaikki.Nämä ovet ovensulkimet olivat huipennuksena minun keittiö.Olen osoitti ne pois kävijöitä ja he ovat hämmästyneitä, kuinka hiljaa ovet sulkeutuvat.Olen jopa harkitsevat ostavat joitakin minun kylpyhuoneen kaapit liikaa.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

EV

Ostivat tämän kohteen

05-24-2011
00:00:00 05-24-2011 Tuote ja tuki ovat upeita Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: The product itself is excellent. It works even with vertical closing doors, which are very heavy (needed 2 dumpers). Besides that the customer support is beyond of any expectations. I miscalculated amount of dampers needed and they sent me missing dumpers free of charge. This is the true meaning of "going an extra mile" for customer satisfaction.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

PC Oneil "haikara

Ostivat tämän kohteen

05-10-2011
00:00:00 05-10-2011 Ovi Soft Closers Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Very good product. Quick and easy to install. Work smoothly, adjustment is a little stiff but otherwise great product. I ordered more for other cabinet doors in the house.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

kmcewen

Ostivat tämän kohteen

05-02-2011
00:00:00 05-02-2011 Ei enää slamming kaapit Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: These dampers are perfect! Easy, single-screw installation. They blend well with the cabinets and hinges, and above all else, allow the cabinet doors to quietly close! Every single cabinet door has one of these installed throughout the house!

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

razorbackshelley

Ostivat tämän kohteen

04-08-2011
00:00:00 04-08-2011 Loistava tuote!On jostain keittiö Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Me kieltäytyi maksamasta ylihintaan kaapin myymälä on tämäntyyppisiä laitteita asennetaan kaapit.Tämä malli / tuotemerkki on täydellinen!Suuri hinta ja ne toimivat erinomaisesti!

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Copyright DinoDirect Corporation 2014.Kaikki oikeudet pidätetään.KatsoYksityisyyden suoja, käyttöehdot, vastuuvapauslauseke ja takedown politiikka.
Kirjaudu sisään Lähetä Esittää Vahvista >> Jatka Liity nyt Lisää Store toivelistalle Lisää uusi osoite Takaisin >> Jatka kassalle Tallenna Peruuta Poista / Vaihda kohteet Lisää ostoskärryyn Osta nyt Luoda Rekisteröidy nyt Avaa asia Aloita Live Chat Näytä kaikki < Luo tili Paluu Kirjaudu sisään Lähetä Vahvistettu Sovellus sähköpostivahvistuksesta Get It GO Anna My iDinor Life! Sulje Liity Oma kotisivu Jatka ostoksia Jaa Rewards Hyväksyä Hyväksy ja Tarkista >> Hae Takaisin Sulje tapauksessa Maksa nyt Peruuta Esittää Vahvista Tallenna Klikkaa lisätietoja Kirjoita arvostelu Kyllä Ei Vastaus Loppuunmyyty Koko-opas Väri opas Ei kiitos Jatkaa Lataa Jaa Rewards Hyväksy ja Tarkista >> Hae näytä lisää Seuraava et Tapahtumakoodi >> Vahvista Poista Lataa video Lähetä Kuvat >> Jatka kassalle Get Free Sample Kirjoita palaute BuyNow OK Aloita chat Luo tili No, thanks! Mennä Muistuta 7 päivää myöhemmin