Ostoskori (0)
Kaikki kategoriat

Avainsanat: Juhlamekot | Kannettava Tietokone | Tabletti | Tietokonekauppa | Clearance Sale

Tarkastele tai Muokkaa Selaushistorian poistaminen Tuotteet suhtauduin
Saada DinoKohta mukaan Kirjoittaminen arvostelua, Post Kuvat, Tai Post Videot. Viisi ensimmäistä asiakkaat saavat Pisteet tuplana!
Toimittaja erä info
GatheringTalent®

Multifunctional Timer Countdown Alarm Clock Metal Stopwatch with 10 Measurements PS-538

Digg(101) (8 arvostelua)
       
US $30.99
 
(Erikoistuotteita nauttia erityinen alennettu hinta, ei voi olla overlaped muut oikeudet)
Määrä:
Toimituskulut: Free Shipping Voit Toimituskulut: USD 0,00 dollari Voit Yhdysvallat Via Arvio postikuluja
· Saadut yli USD $ 50,00 saada ilmaiseksi seuranta-palvelut ilman välityksellä mail
Auudelleen etsit ajastin kello?Tulet oikeaan paikkaan.Meidän Monitoiminen ajastin herätyskello Metal Ajanottokello 10 Mitat PS-538 tyydyttää need.You rakastan tätä Muoti Digitaalinen ajastin, se on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, kestävä tarpeeksi pitkään käytössä.Tämä ajastin Kello on kolme-rivi näyttö, metallikotelo kulutuskestävyys sinkitys.10 kirjaa voidaan tallentaa ja hakea FS, SL ja AV funtion.Tarkka aika saavuttaa 1/100second.Se voi laskea aika 9 tuntia 59 minuuttia 59 sekuntia.Kalenteri-toiminto, Herätyskello, lähtölaskenta toiminto, Tahdistustila, pacer arvo voidaan säätää 10-320 kertaa minuutissa.Tämän Ajastin Kello, et koskaan myöhäistä tärkeään kokoukseen tai miss erityinen päivä.Tämä helppokäyttöinen Ajastin Kello auttaa sinua tarve ja arvailun ajoituksen oman aikataulun.Mitä odotat?
Supertarjouksilla
Alin hinta Challenged!
 
                               
View Details >>

Parhaat tarjoukset

Asiakkaat myös ostaneet

Kuvaus

Paluu säännöt
 • Tekniset tiedot:

  • Kolmerivinen näyttö, metallikotelo kulutuskestävyys sinkitys
  • 10 records could be saved and recalled with FS, SL and AV funtion
  • Tarkka aika saavuttaa 1/100second
  • Ajastin Kello voi laskea aika 9 tuntia 59 minuuttia 59 sekuntia
  • Calendar function, alarm clock, countdown function, pacer mode, the pacer value can be adjusted from 10 to 320 times per minute
  • Antimagnetic and quakeproof function
  • Digitaalinen ajastin käyttää 3V 2032 solki paristo
  • Mitat:10
  • Materiaali:Metalli
  • Koko: 74 x 60 x 15mm/2.91 x 2.36 x 0.59in (L x W x T)

  Yksityiskohdat:

  GatheringTalent Monitoiminen ajastin herätyskello Metal Ajanottokello 10 Mittaukset PS-538

  • Ajastin Kello joustava muotoilu sopii stand-alone pöydälle tai magneetti jääkaapin

   Ajastin Kello

  • Suuri LCD selkeästi ja helposti luettavassa näytössä
  • Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, kestävä tarpeeksi pitkään käyttöön

  Ajastin lähtölaskenta kello

  • Tämän Ajastin Kello, et koskaan myöhäistä tärkeään kokoukseen tai miss erityinen päivä

   Digitaalinen ajastin Cloc

  • Tämä helppokäyttöinen Ajastin Kello auttaa sinua tarve ja arvailun ajoituksen oman aikataulun

  Miten Stop Kello Ajastin

  Opettele pysäyttämään kellon ajastin sammuttaa sen ärsyttävää soittoäänen, kun asetettu aika on kulunut.Käyttäen samoja painikkeita, voit yleensä pysäyttää ajastinta aikana ajanottojakso tarvittaessa.Ajastin valmistajat tekemään tämäntyyppisiä kellot samanlainen toiminto.Ne koostuvat muutaman ohjaimien toimintaa ajastin.Kun ymmärrät, miten hallita ajastustoiminnan, voit käyttää sitä kaikkiin ajoitettu hankkeita.

  GatheringTalent Monitoiminen ajastin herätyskello Metal Ajanottokello 10 Mittaukset PS-538

  • Paina "Start / Stop"-painiketta tahansa ajoitusjaksossa pysäyttää ajastimen.Tämä asettaa ajastimen keskeytetyssä tilassa.Joissakin malleissa on erillinen "Start" ja "Stop"-painikkeet voit painaa lopettaa tai aloittaa ajoitus.
  • Paina "Start / Stop" käynnistämiseksi uudelleen ajastimesta.
  • Paina "Start / Stop" uudelleen ajastimen renkaat osoittavat ajoitus on valmis.Tämä pysäyttää soittoäänen ja nollata ajastimen nollaan.Joissakin malleissa on erillinen "Reset" tai "Clear"-painiketta voit painaa palauttaa ajastimen nollaan.

  Paketti sisältää:

  • 1 x Monitoiminen ajastin herätyskello Metal sekuntikello

Asiakkaiden arvostelut

Kokonaismäärä:
(8 arvostelua)
Hinta:
Laatu:
Käytön helppous:
Hyödyllisyys:
Ominaisuudet:

Saada DinoKohtakirjoittaminen arviot, Post kuvia tai lähettää videoita.Ensimmäiset viisi asiakkaat saavat kaksinkertaiset pisteet!

Olen ostanut tämän tuotteen

Esra alhaiky

Ostivat tämän kohteen

05-25-2011
00:00:00 05-25-2011 Kiitos loistava palvelu Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Ostin Ajastin Kello DinoDirect.Tyyli ja palvelun laatu, joita olen saanut kaikki DinoDirect n työntekijät tarkoittaa, että he ovat toista liiketoimintaa minua ja niiden päällä etsitään ensin, kun olen haluavat hankkia laadukkaita tuotteita!Kiitos loistava palvelu!

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Deborah LeBlanc

Ostivat tämän kohteen

05-12-2011
00:00:00 05-12-2011 Suuri keskustelun pala!, Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Mieheni on tämän kellon asetettu ennustetaan päivänä eläkkeelle.Se kulkee taaksepäin jatkuvasti antaa hänen tietää, kuinka monta päivää, tuntia, minuuttia ja sekuntia hän on jättänyt siihen päivään asti.Ja hän rakastaa jakaa sen hänen työtoverinsa.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

James Gavin

Ostivat tämän kohteen

04-20-2011
00:00:00 04-20-2011 kello Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Tämä on suuri Countdown Timer Clock, mutta se on pentueen pieni.Joten jos koko ei ole ongelma, se on hyvä pitää kirjaa aikaa!Ostin yksi vireillä eläkeläinen ja piti siitä niin hyvin, olen ostanut itselleni.Se istuu lähellä muistuttaa minua.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Brandy kylpylät

Ostivat tämän kohteen

04-13-2011
00:00:00 04-13-2011 FOR FRIENDS UNDER STRESS Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Ostanut neljä näistä ja päätyi antaa ne pois työtovereille, jotka sitä tarvitsivat enemmän kuin minä.Ihmisille, jotka eivät ole tyytyväisiä, jos ne ovat, mutta ei ole varaa lähteä ... vielä.Aina kun tarkastelemme tätä Ajastin Countdown Clock, olet lähempänä tavoitteesi pakenevat.Kun katsot sitä, ehkä se on vain minuutin lähemmäksi tavoitetta.Ehkä vain 15 sekuntia.Mutta se auttaa.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Lucas Pelcher

Ostivat tämän kohteen

04-07-2011
00:00:00 04-07-2011 Great Gift Brought a Smile Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Gave this Digital Timer Clock as a birthday gift to someone who will be retiring on his birthday in 2012. He absolutely loved it, and has shown it off to co-workers many times.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

FABIEN LECOMTE

Ostivat tämän kohteen

03-24-2011
00:00:00 03-24-2011 Tämä kello on hauskaa Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Sain tämän Digitaalinen ajastin minun opettaja sisar.Se oli melko helppo asettaa ajan ja eläkeikää.(Sinun pitäisi varmaan roikkua ohjeita.) Oikeastaan ​​se oli vaikeampi määritellä tarkkaa eläkeikää.Mutta kun kaikki on asetettu, katsokaa kelloa ja nähdä päivän.Hauskaa kaikille eläkeiän kynnyksellä.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

DNM Tuonti

Ostivat tämän kohteen

03-16-2011
00:00:00 03-16-2011 Täydellinen lahja pian-to-be-eläkeläinen Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: i sai yhden näistä kellot noin 1-1/2 vuotta ennen minun eläkeikää.Se oli niin hauskaa katsella päivän laskea alas, että olen ostanut kaksi enemmän ihmisiä Tiedän kuka aikovat jäädä eläkkeelle pian.On suurempi laskea alas vuorokauden käytettävissä, mutta se on 10 dollaria enemmän ja tämä tekee täsmälleen sama asia.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Kevin kam

Ostivat tämän kohteen

03-10-2011
00:00:00 03-10-2011 Täydellinen Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Juuri mitä halusin!Sain tämä tyttö toimistossa, joka on jäämässä eläkkeelle.Se on pieni, mutta täydellinen istuu pöydälleen, ja katsella aika lentää kunnes hän jää eläkkeelle.Pyydän häntä joka päivä, kuinka monta päivää hän on jäljellä, ja hän vastaa siihen päivien, tuntia, minuuttia, jne. Voi Yeh, se oli lähetetty nopeasti.Söpö ja siisti pieni erä.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Copyright DinoDirect Corporation 2014.Kaikki oikeudet pidätetään.KatsoYksityisyyden suoja, käyttöehdot, vastuuvapauslauseke ja takedown politiikka.
Kirjaudu sisään Lähetä Esittää Vahvista >> Jatka Liity nyt Lisää Store toivelistalle Lisää uusi osoite Takaisin >> Jatka kassalle Tallenna Peruuta Poista / Vaihda kohteet Lisää ostoskärryyn Osta nyt Luoda Rekisteröidy nyt Avaa asia Aloita Live Chat Näytä kaikki < Luo tili Paluu Kirjaudu sisään Lähetä Vahvistettu Sovellus sähköpostivahvistuksesta Get It GO Anna My iDinor Life! Sulje Liity Oma kotisivu Jatka ostoksia Jaa Rewards Hyväksyä Hyväksy ja Tarkista >> Hae Takaisin Sulje tapauksessa Maksa nyt Peruuta Esittää Vahvista Tallenna Klikkaa lisätietoja Kirjoita arvostelu Kyllä Ei Vastaus Loppuunmyyty Koko-opas Väri opas Ei kiitos Jatkaa Lataa Jaa Rewards Hyväksy ja Tarkista >> Hae näytä lisää Seuraava et Tapahtumakoodi >> Vahvista Poista Lataa video Lähetä Kuvat >> Jatka kassalle Get Free Sample Kirjoita palaute BuyNow OK Aloita chat Luo tili No, thanks! Mennä Muistuta 7 päivää myöhemmin