Ostoskori (0)
Kaikki kategoriat

Avainsanat: Juhlamekot | Kannettava Tietokone | Tabletti | Tietokonekauppa | Clearance Sale

Tarkastele tai Muokkaa Selaushistorian poistaminen Tuotteet suhtauduin
Saada DinoKohta mukaan Kirjoittaminen arvostelua, Post Kuvat, Tai Post Videot. Viisi ensimmäistä asiakkaat saavat Pisteet tuplana!
95.76% Positiivinen palaute
Yhteensä Myyjä Ratings: 4,06 / 5

LED String Lamp - Joulu ja Halloween Sisustus - Festival Light - häät Light

Digg(0) (26 arvostelua)
     
US $49.99
Määrä:

Osta enemmän säästät enemmän

Määrä 2-4 5-9 ≥ 10
Hinta USD$ 48.49 USD$ 47.99 Tukkuhintojen >>
Toimituskulut: Free Shipping Voit Toimituskulut: USD 0,00 dollari Voit Yhdysvallat Via Arvio postikuluja
· Saadut yli USD $ 50,00 saada ilmaiseksi seuranta-palvelut ilman välityksellä mail
Thän 1.5W Energiansäästö Festival Sisustus String Light, kuisti kiskot ja lisää tämän joukon LED loma valot.Festival Sisustus String Light, kirkkaan sininen valo, energiansäästö, turvallinen, kätevä käyttää, ympäristöystävällisiä.Kun ympäristö muuttuu yöllä, kääntämisen jälkeen kytkin, valo syttyy automaattisesti, kun se on päivä aikaa, valo sammuu.Erilaisia ​​muutoksia muotoon, kuten Wave-tyypin muutoksia, jatkuva muutos, flash muutoksia ja niin edelleen.Taustaa häät järjestelyt, hotelleihin, ravintoloihin, liikerakennukset, koti ja niin järjestely eri sivustoja.
Supertarjouksilla
Alin hinta Challenged!
 
                               
View Details >>

Parhaat tarjoukset

Asiakkaat myös ostaneet

Kuvaus

Paluu säännöt
 • Tekniset tiedot:

  • Festival Sisustus String Light, kuisti kiskot ja lisää tämän joukon LED aurinkoenergialla loma valot
  • Ei sähkön käytön, mutta rajaton aurinkoenergian
  • Kun ympäristö muuttuu yöllä, kääntämisen jälkeen kytkin, valo syttyy automaattisesti, kun se on päivä aikaa, valo sammuu
  • Multi-toiminto vilkkuu ja jatkuvaa valaistusta voidaan valitsi, voit koristella hotelli, kauppoja, puutarhoja, ilman sähköä, turvallisuus
  • Laajalti käytetty joulukoristeita, käytetään myös muilla festivaaleilla, puolue, neliö, puutarha, sisustamisessa ulkokäyttöön koristeluun
  • Pitkäikäinen käyttäen yli 60K tuntia
  • Voi toistaa käyttämällä
  • Käyttöalue: Häät, Hotelli, Business Building, Home, Sisustus, shopwindow, klubi, konsertti, laulu Hall, muotinäytös, tanssisali, Stage ja niin edelleen
  • Kaapeli: Yhteinen läpinäkyvä kaapeli
  • Teho: 1.5W
  • Syöttöjännite:Battery Power
  • Pituus: 1.5m/4.9ft

  Yksityiskohdat:

  LED String Lamp - Joulu ja Halloween Sisustus - Festival Light - häät Light

  • Festival String Light laajalti käytetty joulukoristeita, käytetään myös muilla festivaaleilla, puolue, neliö, puutarha, sisustamisessa ulkokäyttöön koristeluun

  String Light

  • Kun ympäristö muuttuu yöllä, kääntämisen jälkeen kytkin, String Light syttyy automaattisesti, kun se on päivä aikaa

  Koristeluun String Light

  • Festival Sisustus String Light, kirkas sininen valo, energiansäästö, turvallinen, kätevä käyttää

  Paketti sisältää:

  • 1 x String Light

Asiakkaiden arvostelut

Kokonaismäärä:
(26 arvostelua)
Hinta:
Laatu:
Käytön helppous:
Hyödyllisyys:
Ominaisuudet:

Saada DinoKohtakirjoittaminen arviot, Post kuvia tai lähettää videoita.Ensimmäiset viisi asiakkaat saavat kaksinkertaiset pisteet!

Olen ostanut tämän tuotteen

Simon

Ostivat tämän kohteen

01-17-2012
00:00:00 01-17-2012 GREAT yleistä hankinta Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: I don’t have any physical issues with the product. It worked right from the box with minimal set up. All the lights worked. The effect was underwhelming, but not bad. GREAT overall purchase

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Matta

Ostivat tämän kohteen

01-15-2012
00:00:00 01-15-2012 Mahtava Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Nämä valot olivat lähetetty minulle nopeasti ja ovat näyttäviä.Asennus oli nopeaa, ja ne näyttävät ihana.Sen sijaan, osoittaa valoja suoraan ylös ja alas minä kulmassa niitä eteenpäin 45 astetta kulmassa niin, sain enemmän pomppi valon pois ruohoa.Olin käytännössä kikattavat koko ajan ne ovat niin cool.Varmasti kukaan minun naapurustossa on niitä!

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Andrea

Ostivat tämän kohteen

01-13-2012
00:00:00 01-13-2012 Awesome valoa. Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: These String Lights are really "great", in fact I am just about to order another set! We have them around a tree at the bottom of our garden and they look so pretty and are still on until day light the following morning. You must make sure that the panel is placed in a position where it will be able to get the sun for a good part of the day.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Puro

Ostivat tämän kohteen

01-10-2012
00:00:00 01-10-2012 Se toimii hyvin Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Olen laittanut nämä valot omassa asunnossa on parveke, jossa on melkoisesti auringonvaloa.Se toimii hyvin.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Penelope

Ostivat tämän kohteen

01-07-2012
00:00:00 01-07-2012 kaunis Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: So far I am loving these lights. The are beautiful multi-colored and the concept is great. Just plug it in and not worry about turning it on or off or worry about a close-by outlet. Now, the real test...lets see how long it lasts.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Margaret

Ostivat tämän kohteen

01-04-2012
00:00:00 01-04-2012 Parempi odotettua Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Tämä on toinen joukko olen ostanut.Ne toimivat yllättäen hyvin.Myönnetyt ne eivät sytyttää tavalla pimeä yö, mutta syttyy hämärässä paistaa koko yön.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Stuertti

Ostivat tämän kohteen

12-30-2011
00:00:00 12-30-2011 aika Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Asun Los Angeles ja laittaa tämän ympärille työkaluvaja piristää omassa puutarhassa.kaverit, Valo on kaunis.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Kristin

Ostivat tämän kohteen

12-25-2011
00:00:00 12-25-2011 Söpö metriä Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Ostin nämä piristää minun takapihalle.Ne ovat todella pieniä ja eivät ojensi paljon valoa, mutta silti voidaan nähdä melko kaukana.Ne ovat todella helppo perustaa.Vain minun mielipiteeni.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

nick

Ostivat tämän kohteen

12-20-2011
00:00:00 12-20-2011 Helppokäyttöisyys, ja mukavuus Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Vaimoni ja minä rakastan nämä valot!Meillä on pieni mänty että halusin valot, mutta se on paikka, jossa emme voi ajaa jatkojohtoa.Nämä valot ovat pefect ratkaisu!Asennuksen jälkeen ei ole työtä ollenkaan, kunnes otat ne alas.

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Stefen

Ostivat tämän kohteen

12-15-2011
00:00:00 12-15-2011 vakuuttunut Kokonaismäärä:  
 • Muut Ajatuksia: Melko kirkas valo verrattuna lähes kaikkiin muihin halvempaa LED perustuu aurinko hintaan puutarha / path lamput olen nähnyt siellä.Ilmeisesti emme puhu hehkulamppu tai halogeeni valtaa täällä, mutta selvästi kirkkaampi kuin useimmat muut kilpailijat

Oliko tämä arvio hyödyllinen?

Copyright DinoDirect Corporation 2014.Kaikki oikeudet pidätetään.KatsoYksityisyyden suoja, käyttöehdot, vastuuvapauslauseke ja takedown politiikka.
Kirjaudu sisään Lähetä Esittää Vahvista >> Jatka Liity nyt Lisää Store toivelistalle Lisää uusi osoite Takaisin >> Jatka kassalle Tallenna Peruuta Poista / Vaihda kohteet Lisää ostoskärryyn Osta nyt Luoda Rekisteröidy nyt Avaa asia Aloita Live Chat Näytä kaikki < Luo tili Paluu Kirjaudu sisään Lähetä Vahvistettu Sovellus sähköpostivahvistuksesta Get It GO Anna My iDinor Life! Sulje Liity Oma kotisivu Jatka ostoksia Jaa Rewards Hyväksyä Hyväksy ja Tarkista >> Hae Takaisin Sulje tapauksessa Maksa nyt Peruuta Esittää Vahvista Tallenna Klikkaa lisätietoja Kirjoita arvostelu Kyllä Ei Vastaus Loppuunmyyty Koko-opas Väri opas Ei kiitos Jatkaa Lataa Jaa Rewards Hyväksy ja Tarkista >> Hae näytä lisää Seuraava et Tapahtumakoodi >> Vahvista Poista Lataa video Lähetä Kuvat >> Jatka kassalle Get Free Sample Kirjoita palaute BuyNow OK Aloita chat Luo tili No, thanks! Mennä Muistuta 7 päivää myöhemmin